5 råd til den bedste rejse!

Ændringer i planen

Som tidligere nævnt skulle jeg have været på højskole i Ecuador, Peru og på Galapagos til oktober. Jeg blev kontakten af skolen i tirsdags, fordi rejsen er lavet om. Der er i øjeblikket ikke nok tilmeldte, så de vil prøve at gøre turen billigere for at se om det ikke kan lokke flere rejselystne til. Derfor har de jo også været nød til at fjerne lidt fra programmet, for mig de to vigtigste ting: undervisningen og Peru. Det er lidt træls fordi jeg virkelig var begyndt at glæde mig til turen. Jeg kunne vente op og hoppe på samme tur seks måneder senere, men jeg synes at det rykker resten af min plan for meget. Så jeg skulle tage stilling til om det skulle være, hvad det skulle være og hvornår det skulle være.

Man må nogle gange være lidt omstillingsparat for at komme (nogenlunde) smertefrit gennem tilværelsen. Destinationen er ændret og jeg skal nu 2 måneder til Maldiverne og Sri Lanka med undervisning. Jeg håber i hvert fald at det bliver til noget denne gang. Det bliver en helt anden tur end jeg havde regnet med at skulle ud på, men jeg er helt sikker på at det nok skal blive godt alligevel! Jeg ærger mig lidt over at jeg ikke kommer til Ecuador, Peru og Galapagos i denne omgang, men jeg glæder mig også til at opleve Maldiverne og Sri Lankas værdier. Og Latinamerika er bestemt stadig på min wishlist af steder jeg skal besøge!

//Ea

Står du selv og overvejer at rejse ud i verden andet end almindelig ferie, så smut en tur forbi Dansk Studie Centers hjemmeside som du kan finde her. Jeg har endnu ikke selv oplevet et samarbejde med dem, men jeg har kun hørt godt om den og ser meget frem til at jeg (forhåbentlig) selv skal rejse med dem. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 råd til den bedste rejse!