Endelig en smule "sommer"

5 råd til den bedste rejse!

 

slide-1

 

Jeg ved ikke om jeg har rejst mere end de fleste – jeg har rejst mere end de fleste i min omgangskreds og meget anderledes end mange jeg har talt med. Den bedste rejse for mig er når jeg har tid til at sætte mig ind i de lokales tilværelse og levemåde. Jeg elsker at komme ud i de små samfund og opleve det uberørte. Det er meget forskelligt hvad folk synes er en od rejse, men her er et par råd til hvordan jeg synes man skal rejse:

  • Smid begrænsningerne væk. Du skal ikke være bange for at gøre noget nyt og du skal bestemt ikke være bange for at gøre som dem.
  •  Læg de danske kulturelle “værdier” væk. Da jeg boede i Malaysia oplevede jeg ofte at danskerne (og også andre vestlige kulturer) blev fornærmet over malayernes væremåde og opførsel. De kan være en smule nærgående og MEGET hjælpsomme. Men det er nu engang deres kultur så omfavn de nye indtryk og tag det som en oplevelse.
  • Mød den lokale befolkning. Der findes ikke noget bedre end at komme ud og opleve fremmede kulturer. Personligt elsker jeg at komme ud og møde de lokale og hører deres historie og lære hvordan de gør det. Skab nogle kontakter og spørg om de ikke vil vise jer rundt i byen. På den måde får man alle de små gode historier i stedet for kun at hører det guiden har lært.
  • Giv dig selv tid til oplevelserne. Lad vær med at planlægge for meget på en dag. Specielt hvis du besøger et land med en meget anderledes kultur. Tag dig tid til at lade indtrykkene falde ind. Så får du mest ud af dem.
  • En lille bonus er at lave en scrapbook når du kommer hjem. Vælg alle dine yndlingsbilleder og få den fremkaldt. Det er noget hyggeligere at sidde og bladre i et album end at køre mellem billederne i iPhoto.

 

God rejse!!

//Ea

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig en smule "sommer"