Be careful what you wish for

Turen går til..

Først og fremmest ønsker jeg jer alle et godt nytår. Jeg håber at I alle fik afsluttet jeres 2015 med maner og kom godt ind i 2016 med alle lemmer i behold!

Jeg har arbejdet en del henover julen og skal tilbage på arbejde i aften, så jeg holdte en stille nytårsaften hjemme og landede i dynerne tre kvarter inde i det nye år. Det var lækkert! Nytårsdag brugte jeg ligeledes hjemme, hvor jeg kæmpede med alle tankerne om hvad der skal ske når jeg om 7 måneder er færdig ved Hesteskadronen.

Det er snart to år siden jeg blev student, siden da har jeg boet i Malaysia for en tid og arbejdet i forsvaret. Planen var egentligt at jeg skulle til at læse nu, men jeg har ingen ide om hvad jeg skal søge ind på. Og jeg vil rigtig gerne ud og rejse igen. En af de længere ture, som ikke længere vil være mulig når jeg sidder på SU med bøger, lektier og afleveringer til opover begge ører. Så jeg tog en beslutning og bestilte en rejse!

Skærmbillede 2015-01-01 kl. 17.09.54

Oktober 2016 starter jeg på højskole ved Dansk Studie Center, i Ecuador, Galapagos OG Peru i 2,5 måneder. Hold op hvor jeg glæder mig til at komme ud igen. Til at opleve de fremmede kulturer, de andre måder at leve livet på, de fremmede mennesker med andre holdninger til tilværelsen, til at møde nye mennesker. Generelt bare til at komme lidt væk fra det danske vejr… Og ja jeg er ked af at sige det, men jeg glæder mig også helt utroligt meget til at komme lidt væk fra det danske folkefærd og den umanerligt negative tilgang til livet.

Det er rart at have lidt styr på hvad der skal ske når jeg er færdig. Tanken om at komme ud på den anden side til ingenting er lidt ubehagelig at gå rundt med. Under opholdet ved Dansk Studie Center, bliver vi undervist i Kommunikation og Personlig udvikling som skulle være rigtig godt til at hjælpe en på vej i den rigtige retning i forhold til studievalg osv. Så jeg krydser fingre for at der sker et mirakel og jeg får en åbenbaring dernede. Og hvis ikke – ja så må jeg tage den derfra. Lige nu nyder jeg mine sidste måneder ved forsvaret, og glæder mig til mit højskoleophold. Alt det andet må jeg tage henad vejen!

Skærmbillede 2015-01-01 kl. 17.08.26 Skærmbillede 2015-01-01 kl. 17.08.34 Skærmbillede 2015-01-01 kl. 17.10.03 Skærmbillede 2015-01-01 kl. 17.10.21

Dansk Studie Center er en organisation der både tilbyder højskoleophold, adventure ture og coaching rejser i mere end 20 lande verden over. Uanset om du er til vand og varme, eller vandring og kulde så er der en rejse til dig. Du kan læse mere og finde den perfekte rejse til dit “fjumreår” her.

Et udlandsophold kan helt bestemt anbefales. Et højskoleophold er også nyt for mig, så det skal jeg ikke kunne udtale mig om. Men jeg ser virkelig frem til også at prøve det.

God aften og et forsinket godt nytår!

//Ea

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Be careful what you wish for