Hvor skal det ende???

God lørdag!

Om et par timer skal jeg til Afskeds/På-gensyn dinner med familien jeg bor hos. Der er godt nok lidt over to uger til jeg skal hjem, men den ene del af familien rejser allerede på onsdag, så det blev i aften. Hold op det kommer tæt på nu. Jeg kan tydeligt huske sidste år da jeg kom i kontakt med denne familie, alle forberedelserne, al ventetiden, spændingen. Og nu er det snart slut. Otte måneder er fløjet forbi mig! Det er helt uhyggeligt.

Da jeg fik min returflybillet var jeg igennem en mindre krise. Jeg savnede min familie og mine venner, og nu kendte jeg det eksakte tidspunkt jeg skulle se dem igen. Jeg vidste lige præcis hvor mange dage, timer og minutter jeg skulle vente før jeg endelig var på dansk jord igen. Ligeledes begyndte folk derhjemme også at snakke om hvad vi skulle lave til sommer og alle de ting vi skulle have indhentet. Jeg led voldsomt af hjemve og det var ulideligt – forfærdeligt. Det var ikke fordi jeg ikke var glad for at være her – jeg nåede bare lige en midtvejskrise. Jeg aftalte med mig selv at jeg måtte begynde at pakke efter d. 11 april, så var der nemlig kun en måned til at jeg skulle hjem. Men så skete det. Det hele vendte rundt! Jeg ved ikke hvad der skete eller hvorfor det lige skete der, men jeg vil ikke hjem – eller jo jeg vil rigtig gerne hjem til min familie, men Danmark.. Det føles bare ikke så tiltrækkende mere. Min hjemve blev skubbet langt væk, den eksistere ikke længere. Nu er jeg derimod lidt panisk over at jeg snart skal hjem. Over at mit eventyr snart slutter og at jeg skal hjem til den lille by jeg bor i, i Danmark. Jeg tror det gik op for mig at det her kapitel er ved at være slut og at det er noget jeg aldrig får igen. Jeg kommer tilbage, men det vil aldrig blive på samme måde igen. Lige for at slutte den med at pakke kufferten, så vil jeg helst ikke pakke nu og jeg trækker den så langt som overhovedet muligt!!!

Jeg glæder mig helt vildt til at se min meget savnede familie og mine skønne veninder, men jeg glæder mig ikke som sådan til at komme hjem til DK. Heldigvis sker der en masse henover sommeren så mon ikke det hele går alligevel. Også bliver det jo bare skønt at se dem alle derhjemme igen!

Anyways, snart skal jeg over til dinner og vi samles for sidste gang her i Malaysia. Det bliver så hyggeligt, vi plejer altid at have det så sjovt! Thumps up for en dejlig aften med rødvin og god mad! Må jeres lørdag blive lige så skøn som min! God aften, god bytur, god aftenhygger på sofaen – GOD LØRDAG!

//Ea

PS. Nu har jeg fundet tricket! Lad vær med at sætte billeder i indlæggene. Jeg beklager at mine indlæg er billedløse og ser en smule kedelige ud, men det er den eneste måde jeg kan udgive noget med det fantastiske internet jeg har. Så indtil jeg er i KL eller i Danmark, må i lige nøjes med dette.

1

  • Simeanik

    Hej min skat!
    Jeg VED det vil blive svært at forlade dette dejlige sted, men vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig tilbage til DANMARK.
    Håber du havde en fornøjelig aften med din fantastiske familie.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor skal det ende???