Endelig blev det skarpt

Endelig en smule “sommer”

PicMonkey Collage

Vejret fortjener næsten et lille indlæg! I sidste weekend var jeg på tur i Jylland med sne, slud og hagl – i denne weekend sidder jeg på terrassen med sol og noget der begynder at minde om lidt sommer. Jeg synes efterhånden at det har været en lang vinter og sommeren må meget gerne snart indfinde sig definitivt! Eller ja indtil andet er passende selvfølgelig 😉

Der er en del der har forandret sig her på det sidste. Jeg har gået meget med tankerne om hvad der skal ske når jeg er færdig i forsvaret. Jeg har fundet vejen jeg skal gå efter forsvaret. I hvert fald de næste stykke. Det er rigtig dejligt. En kær person har desværre valgt at forlade min hverdag og valgte at gøre det på en rigtig uheldig måde. Det er rigtig ærgerligt, men humøret er i top så måske var det’ det helt rigtige tidspunkt disse ændringer skete.

Så ja, kan man andet end at elske tilværelsen? Livet er godt og vejret er (lige i øjeblikket) fantastisk! Jeg er glad og tilfreds.

God søndag

//Ea

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig blev det skarpt