Postkort fra københavn II De hvide busser

Current mood II Camping

En lille status på campinglivet i Nordjylland. Vi har ligget på Skiveren i en uges tid nu. Vejret kunne sagtens have været bedre!!!! Vi har ikke på noget tidspunkt været over 20 grader. Det er egentlig også meget normalt i DK, men sidste gang vi var her havde vi dage med op til 30 grader. De dage savnes MEGET. Det er koldt, det har regnet en smule, det blæser ad h…… til og hold kæft hvor er her skønt!

Det er ren afslapning, og aftenerne bliver brugt i hhv. fællesstuen og “gryden” sammen med en masse skønne mennesker. Det kræver måske en lille forklaring. Vi unge mennesker på pladsen kender efterhånden hinanden godt efter 5-6- års fester i sommerferien. Hvert år mødes vi igen og samles hver aften i campingpladsens tv-stue. Klokken 23 bliver vi godt nok smidt ud, men så har vi heldigvis gryden at søge i. Basically er det et hul i klitterne nede ved stranden så vi kan sidde i læ. Her laver vi bål og hygger os. Det har alle dage været hammer sjovt og hvert år støder flere og flere mennesker til. Det er en smule usund tilværelse, men når man har en uge eller to på programmet er det oftest til at se bort fra 😉

I går endte aften dog tideligt for mit vedkommende da jeg skulle tidligt op i dag. Det var lidt træls, da fire af mine gode venner havde sidste aften. De kørte i dag mens jeg var i Sæby så vi nåede desværre ikke at sige ordentligt farvel. Det blev til et kram og et kys på kinden i går, så må det række indtil næste år. I dag er mine søskende også taget hjem på grund af arbejde. Så her er efterhånden lidt stille. Det har faktisk været en lidt trist dag i dag. Og vejret har svigtet i forsøget på opmuntring. Jeg tror både mit hoved, min lever og min døgnrytme kunne have godt af en lille pause, så jeg regner med at aftenen kommer til at foregå herhjemme, evt. med et spil yatzy eller andet også ellers bare tidligt i seng. Min krop er ved at være mærket af de mange tage uden ordentlig søvn.

Jeg krydser fingre for at vejret bliver bedre i morgen så vi kan komme lidt mere udenfor. En campingvogn er lidt lille når man skal sidde inde en hel dag.

//Ea

Hvert år er der en eller flere der tager guitar med på stranden hvor vi ellers spiller og synger med allesammen. Vi har to sange der har været skiverensange de sidste seks år. De er en fast del af programmet hvert år – og oftest også hver aften. De bærer mange minder og glæder med sig!


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra københavn II De hvide busser